Ismertető

kenyelmesen

Budapest szívében, a Lehel piactól és a Westendtől is 2 percre, karnyújtásnyira a Városliget zöldjétől épül a Smart 13 társasház. Otthonteremtőknek, CSOKosoknak és befektetőknek is ritka lehetőséget kínál, új, 75 lakásos társasházunk a főváros legdinamikusabb fejlődő negyedében. A 75 darab okos otthon értékesítése 2016 őszén kezdődik és már 10% foglalóval kiválaszthatja álmai otthonát és befektetését.

 

idezet-csaladias

A több száz lakásos épületek a rossz emlékű panelházak mai megfelelői. Állandó tumultus a liftben, csúcsforgalom a garázsban, kupi a szeméttárolóban. Mi éppen ezért két barátságos épületet terveztünk, melynek egyikében sem lesz több mint 40 család. A két épület között magánpark biztosítja az itt élők kikapcsolódását és a gyerekek szabad játszóterét.

 

1

idezet-tokeltes

A Deák tér mindössze 3 metrómegálló, a Városliget egy kellemes séta, a Westend és a Lehet piac pedig alig 2 percre van. Metró, villamos és troli megállók közvetlen szomszédságában, de mégis csendes utcákban állnak majd a Smart13 épületei. A Dózsa György út és a Lehel út, az autós közlekedés fő ütőerei, csupán egy sarokra vannak. A környék Budapest legnagyobb és leglátványosabb rehabilitációján megy keresztül. Részletes térkép.

lokacio

idezet-zold

A Smart13 előtt épül a Podmaniczky Park projekt, amelyet 2016 tavaszán fogadott el a kormány. Ez Budapest második legnagyobb parkja lesz a Városliget után. A város vezetése olyan “különleges élettel teli zöldvilágot hozhatna létre, amely egyedülálló lenne Európában”.  Az új liget a Smart 13-tól jelenleg 100 méterre futó síneket végleg el fogja tüntetni.  A hatalmas zöld közösségi téren a tervek közt szerepel: “domb, kisvasút, tó, vízesés, játszóterek, csónakázótó, csendes zugok és pezsgő sétányok kávézókkal, éttermekkel, melyek a városiak kényelmét szolgálják.” A friss levegő, a tágas terek és a környék nyugalma az ingatlanok jelentős áremelkedését garantálja az elkövetkező 2-6 évben.

 

 

 

idezet-idealis

A 28 négyzetméteres garzontól a 150 négyzetméteres luxus penthouse álomlakásig mindent megtalál a Smart13-ban. Minden lakásunk tágas elrendezésű és világos. A legtöbbnek terasza is van. Az első fázisban a 75 lakásból csak 20-at értékesítünk. Kérjük, foglalja le minél hamarabb az Önnek megfelelőt. A teljes lakásmixhez kattintson ide.

lakasmix

FONTOSABB IDŐPONTOK

2016. November Kedvezményes előértékesítés kezdete
2017. 3. negyedév Építkezési munkálatok kezdete.
2019. 2. negyedév Technikai átadás, birtokba adás
2019. 3. negyedév Beköltözés, egyedi munkálatok