Rólunk

mernok

A Smart13 tulajdonosai és a cég menedzsmentje több mint 80 évnyi ingatlanberuházási, fejlesztési és értékesítési tapasztalattal rendelkezik.  Építettünk az Egyesült Államokban, Angliában, Romániában és Magyarországon.  Itthon 2003 óta vagyunk jelen különböző projektcégeinken keresztül, mely az ingatlan üzletág széles spektrumát fedi le, legyen szó agglomerációs közművesítésről, városi logisztikai parkról, vagy akár társasház és középület építésről.

 

RÓLUNK ÍRTÁK (Realista.hu 2018) :
A teljes cikk:  További áremelkedést vár a XIII. kerületben a Smart13 fejlesztője.

 

kep4

idezet2

cementguyAzokat a projekteket szeretjük, ahol a fejlesztéssel jelentős hozzáadott értéket tudunk teremteni, így nemcsak a mi épületünk, de a környék is jelentős felértékelődésen megy keresztül. A Smart13 ilyen szempontból nagyon szerencsés: a rendkívül jó lokáció és a kormányzati elkötelezettség a jelentős felértékelődés záloga. Mi mindehhez a szakértelmünkkel, a környezettudatos építési mód teljes körű alkalmazásával, és a 21. századi okos otthonok létrehozásával járulunk hozzá.

kep1

idezet3

Csak akkor vagyunk elégedettek, ha ügyfeleink boldogak. Az évek során megtanultuk, hogy sokkal jobban éri meg tartós, minőségi ingatlanokat fejleszteni, mint bármi mást. Ingatlant nem 1 vagy 2 évre vásárol az ember. A kényelmes, megbízható otthon minden család alapja. A jól megépített, tartós lakás pedig minden ingatlan befektető célja. Teljesen mindegy, hogy fészket rak vagy bérbeadásra vásárol, minőség nélkül nincs siker.

kep3